OM OSS


Lundströms i Bor AB är numera en MECA-verkstad.Vi har varit auktoriserade för Subaru sedan 1985 och är en av Sveriges äldsta Subaru-verkstäder. Sedan 2004 har vi varit auktoriserade för Suzuki, men gör service och reparationer på alla bilmärken.
Vi är idag ett provkörningscenter för Suzuki Småland - du är varmt välkommen till oss för att provköra din nya Suzuki bil. Vi är även återförsäljare för Selva båtmotorer, underleverantör för Alloycrafts aluminiumbåtar

samt har tillgång till Watskis tillbehörsprogram.Vi är en komplett serviceverkstad för din bil, båt eller traktor så med rätt service, originaldelar och utrustning kan du alltså känna dig trygg när du lämnar in din bil, båt eller traktor hos oss.Vi är en fullutrustad skadeverkstad med den senaste tekniken och utrustningen samt med egen skadeavdelning och lackering.


Vi lagar nu också stenskott på din vindruta.

Under 2018 blev vi återföräljare för

Selva båtmotorer.Nytt för 2019 är att vi har tillgång till Watskis tillbehörsprogram. Watski har ett brett sortiment för din båt och fritid.2019 blev vi också underleverantör för
Alloycrafts aluminiumbåtar.


Automatlådeservice - Vi är först i Värnamo med att erbjuda automatväxellådsservice med oljespolning med BGs maskin.


Behöver du nya däck? Kolla alltid med oss först när det gäller däck & fälg, 

vi har alltid bra priser!

 

Vi erbjuder tjänster som hjulinställningar, däckhotell, däckbyte, hjulbalanseringar, montering av däck på fälg, lagning av punkteringar samt montering och programmering av TPMS-ventiler.


Vi erbjuder både originalreservdelar och tillbehör till Subaru och Suzuki.


Om du har ett annat bilmärke som du behöver reservdelar eller

tillbehör till så hjälper vi dig gärna också.